Dykning Sportsdykker dykkercertifikat Padi Open Water kursus Djursland Syddjurs

Historie

Klubbens historie.

 

Ebeltoft Sportsdykkerklub er en CMAS klub, som oprindeligt blev stiftet d. 1/10-78 i Auning. Alt talte for en flytning til Ebeltoft, hvor vi i forvejen havde alle vores aktiviteter. Vi blev derfor godkendt som klub i Ebeltoft Kommune i juni 2002. Vi er ca. 60 medlemmer og medlem af Dansk Sportsdykker Forbund.

Dykkere med andre certifikater er også velkomne i klubben, så længe der bliver dykket efter forbundets og klubbens interne regler, samt inden for det enkelte certifikats bemyndigelse.

Klubbens formål er at fremme undervandssporten og sikkerheden under dens udøvelse.

Vi har en god del gedigent materiel og gode klubfaciliteter

I ESK har vi den fordel, at vi ligger på Djursland, så vi kan næsten altid finde roligt vand og fisk. Om sommeren har vi en fiskekonkurrence, hvor vi en fast ugedag kan ses i havet omkring Djursland med snorkel og spyd/harpun. Torsdage bruges hele sommeren til at udforske havet omkring Djursland med eller uden både. Vi er tit på tur i vores både, hvoraf den ene kan tage 8 dykkere og stadig sejle 20 knob.

I vinterperioden holder vi formen ved lige i Ebeltoft svømmehal onsdage fra kl. 20 til 21.30 derefter er 3. halvleg med hygge / dykkerhistorier i vores klublokaler.

At medlemmerne i ESK er selskabsdyr tyder mange af vores aktiviteter på. En etnograf ville få røde knopper af at skulle studere vores traditioner og adfærdsmønstre. Noget der kan sætte fut i en ebeltoftdykker er en god fest. Og vi benytter da også enhver lejlighed. Der er fastelavnsfester, grillfester, julefrokoster og weekendture. Årets pinsetur som før er gået til Dråby camping, holdes nu ved vores eget klubhus, hvor græsarealet bag huset bliver omdannet til campingplads.

De fleste arrangementer er familieture.

Dykkerklubben.dk Bagvænget, 8400 Ebeltoft E-mail: post@dykkerklubben.dk © 2017